• Lea Sun
  • Lea Medical
  • Lea cosmetic line
  • Deogel

Младешка кожа

Lea ® лосион против акни

Lea® лосион против акни делува долготрајно и длабоко во кожата. Го спречува создавањето на акни и митесери на кожата. Ги суши настанатите акни и го отстранува вишокот на масни материи што се создаваат во кожата во текот на денот.

Дознај повеќе за производот


Lea ® гел против акни

Lea®гел против акни делува долготрајно и длабоко во кожата. Го спречува создавањето на акни и митесери на кожата. Ги суши настанатите акни и го отстранува вишокот на масни материи што се создаваат во кожата во текот на денот.

Дознај повеќе за производот


ХЛОРАМФЕНИКОЛ лосион против акни

ХЛОРАМФЕНИКОЛ лосионот делува долготрајно и длабоко во кожата. Го спречува создавањето на акни и митесери на кожата. Ги суши настанатите акни и го отстранува вишокот на масни материи што се создаваат во кожата во текот на денот.

Дознај повеќе за производот


Новости и активности

ЛЕА МАММА Драги мајки, За почеток на најслаткиот период од Вашиот живот, создадовме природна колекција за... ... повеќе

Lea Herbal Антиакне и Антиспетик Колекција со екстракт од чајно дрво Lea Herbal Антиакне и Антиспетик Колекција со екстракт од чајно дрво Природна нега на... ... повеќе

Информирај се

ФРАНЦУСКИОТ ПАРАДОКС - екстракт од црвено вино Производството, како и употребата на вино во Франција од дамнешни времиња претставуло дел од... ... повеќе

ЦИСТОФИТ - Чистење на организмот на ниво на клетка Човековиот организам е составен од 80% вода. Иако живеме во воздушна средина, сите елементи на... ... повеќе

Карта / Worldwide


  • http://fitofarm.com.mk/img/ugg168.asp